top of page
Søk
  • post50389

Slå ring om skolen(e)

Velkommen og vis din støtte på Lismarka Skole tirsdag 18.08 kl. 16.30. Vi ønsker å beholde levende bygder i Nordre Ringsaker.

Håper også mange politikere kommer og hører hva vi har å si før dere skal ta avgjørelser som berører en stor del av Ringsakers befolkning og våre barns oppvekstmiljø. TRYGVE SLAGSVOLD VEDUM kommer og besøker oss og har litt på hjertet. Det vil også komme en tidligere stortingsrepresentant fra SV som nok har en annen tanke om viktigheten av å opprettholde skolen enn det som kommer fra Ringsaker SV i dag. Han ønsker å ta vare på. Kom og hør. Skolen vår er viktig!


478 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

1 Comment


anders.p.andersson
Sep 16, 2020

Jeg bor i Næroset og arbeider som lærer ved NTNU i Gjøvik. Vi har flere studenter som bor lengs Gullåra. Fra i sommer kan man ikke lenger ta bussen fra Moelv stasjon til Gjøvik men må gå 8 minutter til Spar eller helt til E6. Vi ser nå en redusering av studenter fra Gullåra. Er det ikke meningen at våre ungdomer og innbyggere lengs Gullåra og som vil ta høyere utdanning skal kunne ta seg til høyere utdanning? Burde vi ikke styrke mulighetene å bo lengs Gullåra og finne veien frem til høyskoler og universitet som ligger bare 1 time unna?

Like
bottom of page